2008. december 7., vasárnap

van remény

Ezt a klippet egy nagyon kedves barátom ajánlotta figyelmembe, és annyira megérintett és megújított a hitemben. Sok-sok éve imádkozom változásért a magyar-roma feszültségben, ami néha szinte kilátástalannak tűnt azóta, főleg a változatlanul hülye politikai húzások meg a növekvő agresszió, pofátlanság és a sorozatos igazságtalanságok miatt.
A gazdagréti ifisekkel elhatároztuk a nyári táborban, hogy bár mi nem sokat tehetünk személy szerint, imádkozni mindannyian tudunk, ami talán emberileg sokszor a legtöbb, mert megnyitja Isten természetfeletti szabadításának áldott csatornáit és feje tetejére állítja a lehetetlent és mozdíthatatlant. A terv az volt, hogy egy évig naponta imádkozunk a helyzetért Isten csodamegoldására várva és 2oo9 augusztusban megint összeülünk és megvitatjuk, mi minden változott ez alatt az év alatt. Hát nekem nagyon biztató volt, hogy a nemzeti tv ilyen kedvező fényben bemutatta ezt a megváltozott falut és így ezrek láthatták Isten szabadítását. Remélem bennetek is reménnyé és hitté születik ez a bizonyságtétel.

Az MTV1 Szempont nevű műsorában volt most csütörtökön (2oo8. 12.o4) adásban ez a
történet. Érdemes előretekerni és a 16:28'perctől nézni (kb.10 perces)

http://www.mtv.hu/videotar/?id=34205

Köszi Czirják Zsuzsi

2 megjegyzés:

andristeso írta...

Megnéztem, és NAGYON KÖSZÖNÖM! Gyönyörűűű az egész! És el sem hiszem, hogy mindez a közszolgálati tévén!!! Hát én ritkán sírok, de most be kell valljam, hogy könnyes lett a szemem!

Eneh írta...

detto