2010. augusztus 18., szerda

Nőnek, férfinak lenni, könyvajánló

Tegnap végre átvettem várva-várt csomagomat a bookdepository-től, az általunk ismert legszuperebb könyvet a nőiségről és férfiúságról. A női rész címe: Captivating, azaz Elragadó...de jó is lenne lefordítani magyarra!!

Az átlagos keresztény nőiségről szóló könyvekkel ellentétben nem azt dörzsöli az orrod alá, h. ilyen a tökéletes nő, te bizony meg se közelíted ezt a Példabeszédekbeli Ikont (Péld 31), de ezt a 10 lépést követve megjavulhatsz. Ez a könyv inkább azt taglalja, h. nőként, a teremtés koronájaként:), hogyan tükrözzük vissza Felséges Teremtőnk finom, gyengéd, misztikus és vad vonásait és milyen sebek, félelmek torzíthatják el ezt a dicsőséges ragyogást az arcunkon. A szerző házaspár ajánlja, hogy mindkét nem képviselői olvassák el a másik nemről szóló részt is, alig várom, hogy belevágjak a férfiaknak szóló Wild at Heart-ba (Szíve vad) is. Kötelező olvasmány mindenkinek!!

Egyébként a bookdepository honlapról postaköltség nélkül lehet megrendelni könyveket külföldről nagyon baráti áron, ez nagyon szép tőlük szerintem, mondhatni egyedülálló.

Nincsenek megjegyzések: